FESTSAL

Manhattans festvåning

Manhattan är Hotell Skinnargårdens nöjesavdelning i tre våningsplan med över
1000 m2 som är godkända för upptill 450 personer.

Vi anordnar alltifrån disco för dig över 18 år med fullständiga rättigheter till schlagerkvällar för dig över 25 till mogendans för dig över 40 år till skoldanser för de yngre.

Ni kan också hyra hela Manhattan som en festvåning för er firmafest, bröllop eller andra privata tillställningar. Kontakta oss för mer detaljer.

Disco

Manhattan disco är nattklubben för dig över 18 år som vill gå ut och ha kul, dansa, umgås och träffa andra trevliga människor. Vi har fullständiga rättigheter och äter gör du i nattklubbens restaurang.

Schlagerkvällar

Manhattan schlagerkvällar är träffpunkten för dig över 25 år som gillar schlager. Vår idé är att skapa en gemytlig stämning för dig som gillar Schlagers!
Grundtanken är ganska enkel! Personal som gillar schlagerkonceptet, schlagerartister som besöker oss och uppträder, live schlagerband som varvar med schlager dj:s! Och så klart alla ni schlagerälskare därute! Fullständiga rättigheter.

Dans

Manhattan mogendans är mötesplatsen för dig över 40 år som gillar mogendans. Vi vill skapa en lugn och mysig atmosfär där ni kan träffas, umgås och dansa mogendans till gamla godingar. Fullständiga rättigheter.

Skoldisco

Manhattans skoldisco är för dig som går i skolan och är under 18 år och vill träffa dina kompisar och lära känna nya. Manhattans skoldisco är alltid drogfritt för allas bästa.