Kändis Fotvård Kungsholmen Bilder

Fotvård Kungsholmen

Fotvård Kungsholmen

Porr Kungsholmens medicinska fotvård Pictures

Specifikation behandlingar Medicinsk fotvårdsbehandling kr Sportbehandling. Genomgång av fotens rörlighet, styrka, rörelsemönster, massage med vibrator och vid behov tens. Kungsholmens medicinska fotvård är ansluten till Bokadirekt, där du enkelt väljer behandling och bokar tid.

Har du frågor kring behandlingar samt Fotvård Kungsholmen är du välkommen att ringa mig påmen bokning sker i första hand på Bokadirekt. Jag, Carola Petrini Schriwer gör medicinska fotbehandlingar där fotens in och utsida behandlas professionellt och där jag ser till kroppens helhet med foten i fokus.

Kungsholens medicinska fotvård arbetar med ekologiska produkter i alla fotbehandlingar förutom när medicinska preparat krävs ex i vårt eller svampbehandling. Vi använder oss av svenska märken såsom James Deen Size Åkerberg och My havtorn mfl. Produkter som används regelbundet är oljor, fotkrämer. Angående coronavirus Det är en något annorlunda tillvaro vi lever i pga covid 19, en tillvaro som ändrar våra vanor, gör oss osäkra och skapar oro.

Vi på Kungsholmens medicinska fotvård arbetar utifrån de hygienregler våra miljökontor skapat och ser till att dessa efterlevs dvs rengöring, desinficering Fotvård Kungsholmen sterilisering. Alltså gör Terrence Howard Penis det vi alltid gjort i våra behandlingar, Fotvård Kungsholmen våra lokaler och använder nu munskydd under hela behandlingen.

Våra lokaler är luftiga, det finns Fotvård Kungsholmen rum att slussas igenom och vi har en utmärkt ventilation. Vår övertygelse i dessa tider är att vi mår bra av att ta hand om oss, behålla våra rutiner så gott det går och se framåt med tillförsikt. Att ta hand om sig kan innebära många olika aktiviteter, träning, promenader, god mat, tid med vänner och för en del en fotbehandling eller massage. Med det vill vi säga att vi står redo att ta emot alla våra kära kunder, nya som gamla och vi gör allt vi kan för att minimera smittorisker!

Med vänliga hälsningar Carola och Eva.

Fotvård Kungsholmen

Fotvård Kungsholmen

Fotvård Kungsholmen

Fotvård Kungsholmen

Specifikation behandlingar Medicinsk fotvårdsbehandling kr Sportbehandling. Genomgång av fotens rörlighet, styrka, rörelsemönster, massage med vibrator och vid behov tens.

Fotvård Kungsholmen

Kungsholmens medicinska fotvård är ansluten till Bokadirekt, där du enkelt väljer behandling och bokar tid. Har du frågor kring behandlingar samt tider är du välkommen att ringa mig på , men bokning sker i första hand på Bokadirekt.

Fotvård Kungsholmen

Fotvård Kungsholmen

Fotvård Kungsholmen

Fotvård Kungsholmen

Fotvård Kungsholmen

Med vänliga hälsningar Carola och Eva Kungsholmens medicinska fotvard erbjuder medicinska fotbehandlingar där fotens in och utsida behandlas professionellt och individuellt och där vi ser till kroppens helhet med foten i fokus.4,8/5(1,4K).

.
2021 skinnargarden.eu